Daily Mail: Imagini surprinse în timpul operaţiunii de salvare din Tamisa a tinerei românce. Poveşti emoţionante ale victimelor atentatului

24 martie 2017, 17:51

Daily Mail a dat publicităţii  imagini surprinse în timpul operaţiunii de salvare a tinerei românce din Tamisa. După ce a căzut de pe pod, Andreea Cristea a stat în apă aproximativ 10 minute. A fost văzută mai întâi de echipajul unei ambarcaţiuni pentru turişti,  care nu a putut să o salveze şi a alertat pompierii. Aceştia au reuşit să o scoată pe Andreea din apă.

O altă victimă a atacului de la Londra este Aysha Frade, o britanică de origine spaniolă. Femeia se pregătea să-şi ia de la şcoală copiii de 8 şi 11 ani. Moartea ei i-a afectat pe localnicii din Betanzos, un orăşel din Spania, unde surorile Ayshei au o şcoală de limba engleză. Primăria oraşului spaniol a anunţat trei zile de doliu în amintirea victimelor de la Londra.

Ramón García, primarul din Betanzos:  „Era foarte apropiată de Betanzos,  cu toate că locuia în Londra.  Avea două surori și  o afacere aici în Betanzos  și era cunoscută de   toate familiile din oraș.”

Kurt Cochran, un muzician în vârstă de 54 de ani, a murit în atacul de pe pod. Americanul sărbătorea 25 de ani de căsătorie printr-o tur in Europa. Ziua atentatului de la Londra era ultima de vacanta pentru Kurt si sotia sa, Melissa. Barbatul a cazut de pe pod si a murit, ulterior, din cauza ranilor. Sotia sa a fost ranita si este internata intr-un spital londonez.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite