Dacia a lansat noul Duster la Salonul Auto de la Frankfurt. În Germania, maşina se vinde deja la preţul de 11.000 de euro

12 septembrie 2017, 11:02

Cea mai importantă schimbarea a noului model Dacia Duster vine în partea din faţă. Grila frontală a fost redesenată complet. Sub sigla Dacia se află o cameră de luat vederi. Este prima dată când Duster vine cu o astfel de tehnologie. Maşina are nu mai puţin de patru camere amplasate în faţă, în spate şi în părţile laterale ale caroseriei.

Noul Duster va fi lansat, oficial, pe şosele la finalul anului. În Germania, maşina se vinde deja la preţul de 11.000 de euro.

_____________________________

„Dacia face un pas major în procesul de înnoire a gamei sale, odată cu prezentarea Noului Duster, un SUV cu design modern și atrăgător. Începută în 2010, povestea de succes a celui mai vândut model Dacia continuă cu un nou capitol. Noul Duster va fi prezentat în premieră mondială pe 12 septembrie în cadrul unei conferințe de presă care va avea loc la Salonul Auto de la Frankfurt”, se precizează într-un comunicat al companiei.

Potrivit reprezentanților companiei, noul Duster își propune să confirme și să consolideze succesul înregistrat de actuala generație a SUV-ului Dacia, comercializată în peste un milion de exemplare în ultimii șapte ani. Modelul reinterpretează codurile estetice ale predecesorului său și vine cu o nouă nuanță de caroserie, Orange Atacama.

Printre elementele care se disting la noul model se numără o nouă semnătură luminoasă care integrează un ansamblu LED repartizat în trei segmente, un parbriz poziționat cu 100 mm mai în față și mai înclinat în comparație cu cel al modelului actual, fapt care sporește senzația de spațiu disponibil la interior, bare de pavilion cu un design modern dispuse în prelungirea liniei parbrizului, jante din aliaj de 17 inch și pasaje ale roților puternic evazate, scutul amplasat în partea inferioară a barei frontale, ornamente de culoare neagră dispuse în partea din spate a aripilor laterale frontale, scutul de protecție spate, de culoare crom satinat, de dimensiuni mai mari față de cel prezent pe actuala generație etc.

Noul Duster a fost prezentat oficial la Salonul de la Frankfurt în conferința de presă organizată la standul Dacia.

La sfârşitul acestui an, noul Duster va fi pus în vânzare şi în România.

Modele Dacia, ale companiei cu peste 14.000 de angajaţi în Argeş, se află pe locul 3 în topul vânzărilor în Germania, dar modelele Dacia ajung pe toate continentele.

Duster s-a vândut pana acum într-un milion de exemplare.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă

Mașinile fabricate în România cuceresc piețele europene

Ciolacu: Din acest moment, guvernul și premierul vor folosi un singur brand – Dacia

De ce se conduce pe stânga în unele țări, iar în altele pe dreapta