Curse de cai cu spectatori online la hipodromul din Ploiești

30 august 2020, 21:51

Caii de 3 ani s-au întrecut la trap pe hipodromul din Ploiești pentru a se stabili ierarhia și cotele la pariuri pentru derby-ul României de anul viitor. Iapa Dona Pilar a câștigat primul loc cu 1 minut și 21 de secunde pe 2100 de metri.

Premiul Valea Prahovei a fost câștigat de armăsarul General de Bry cu un minut 22 de secunde și 3 sutimi la 2700 de metri.

Cursele hipice de pe hipodromul Ploiești s-au ținut în acest an fără spectatori din pricina pandemiei de coronavirus – iar Prahova este unul din județele problemă. Toate întrecerile au fost transmise live pe internet, ceea ce nu a oprit înpătimițiii să joace la pariuri.

Reprezentanții hipodromului din Ploiești speră ca, de săptămâna viitoare, Comitetul județean pentru situațiii de urgență să le permită să primească 500 de spectatori cu respectarea regulilor de vigoare: distanță fizică, măști, dezinfectant.

Următoarea cursă este de galop, peste două săptămâni. Ploieștiul are tradiție în cursele hipice încă din 1936 când au fost stabilite aici grajdurile regale. Hipodromul a fost inaugurat în 1961. Cei mai mulți spectatori, 11 mii, au fost la un derby din 1970.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite