Curățenie de primăvară cu flexul! Nori imenși de praf din cauza șlefuirii bordurilor în sectorul 3 al Capitalei

Ca şi cum n-ar fi de ajuns că Bucureştiul este, potrivit statisticilor Eurostat, pe primul loc în Europa la nivelul de poluare a aerului şi la nivelul de zgomot, Primăria sectorului 3 face "eforturi" să ne menţină poziţia în clasament. A început o campanie de şlefuire a bordurilor... cu flexul. Rezultatul? Zgomot mult şi nori imenşi de praf.

14 Mai 2017, 21:21 (actualizat 14 Mai 2017, 21:23) Știrile TVR |
Curățenia de primăvară, cu flexul
EMBED VIDEO LINK CU VIDEO
Embed:
Link:

La nici un an de când celebrele rigole din sectorul 3 au fost vopsite în roz, angajaţii primăriei au trecut la îndepărtarea vopselei. Cu flexul!

Chiar dacă reprezentanţii primăriei ne-au transmis că "utilajele care execută lucrările sunt dotate cu aspiratoare speciale pentru reducerea cantităţii de praf", realitatea din teren arată diferit.

Cei mai expuşi inhalării prafului toxic sunt muncitorii care nu purtau măşti. La vederea camerei de filmat au improvizat.

Alţi "beneficiari" ai lucrărilor sunt pietonii, care s-au trezit în mijlocul norilor de praf.

Întrebaţi dacă au cunoştinţă de modul în care se efectuează lucrările, reprezentanţii Primăriei sectorului 3 s-au limitat în a ne transmite că îşi "cer scuze pietonilor şi şoferilor pentru disconfortul creat".

Cel mai recent Eurobarometru despre percepţia calităţii vieţii din 83 de oraşe din Europa, realizat la comanda Comisiei Europene de experţi germani în calitatea aerului, clasează Bucureştiul pe primul loc în ceea ce priveşte insatisfacţia faţă de poluarea fonică şi a aerului.

ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN ACTUALITATE
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 6°C 6°C
IASI 3°C 4°C
CLUJ 4°C 4°C
CONSTANTA 10°C 7°C
CRAIOVA 5°C 5°C
BRASOV 6°C 4°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI