Cupa Mondială 2018 – EXCLUSIV LA TVR. Hervé Renard are planuri mari cu echipa Marocului în Rusia

23 mai 2018, 21:46

Poate una dintre cele mai așteptate reveniri la un turneu final e cea a Marocului. Africanii s-au calificat la turneul final din Rusia după o pauză de 20 de ani și după o campanie impresionantă.

După un baraj cu Guinea Ecuatorială, au câștigat o grupă extrem de dificilă, cu Coasta de Fildeș, Gabon și Mali, fără înfrângere și cu un golaveraj incredibil – 11 goluri marcate și niciunul primit. Și asta se datorează, în mare măsură, omului care a revoluționat fotbalul în Africa, Herve Renard.

Tehnicianul francez e singurul din istorie care a cucerit Cupa Africii cu două selecționate diferite, Zambia și Coasta de Fildeș, iar acum are planuri îndrăznețe în Rusia.

Are și un lot care îi permite să viseze. O defensivă solidă, condusă de căpitanul Benatia, și din care mai fac parte nume precum Dirar, Da Costa sau Hakimi, un mijloc extrem de creativ, cu fotbaliști precum Belhanda, Amrabat, Boufal, El Ahmadi, Ziyech sau veteranul Boussoufa, dar și cu o ofensivă de temut, în care strălucesc Boutaib sau El Kaabi.

Marea problemă, însă, o reprezintă grupa din care face parte Maroc, una aproape imposibilă, cu granzii Spania și Portugalia, dar și Iranul lui Carlos Queiroz.

Rămâne de văzut dacă Herve Renard va reuși să repete performanțele de pe continentul african și la turneul final din Rusia.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite