Cupa Mondială 2018 – EXCLUSIV LA TVR. Echipa Iranului este calificată pentru a cincea oară în istorie la un Campionat Mondial

5 mai 2018, 20:50

Iran nu va lipsi din Rusia si va bifa a cincea prezență la un Campionat Mondial. Chiar daca pana acum rezultatele nu au fost impresionante, iranienii au planuri indraznete, iar campania de calificare le da sperante. Nu au suferit nicio infrangere, au marcat 36 de goluri si au primit doar 5 goluri. Si toate acestea se datoreaza in mare masura lui Carlos Queiroz, cel mai longeviv antrenor din istoria echipei.

Aflat pe banca din 2011, portughezul a reusit sa devina primul selectioner care ii califica pe iranieni la doua mondiale consecutive.

Queiroz are la dispozitie un lot interesant, o combinatie intre fotbalisti cu experienta, precum Hosseini sau Dejagah dar si cu fotbalisti mai tineri, precum Ezotolahi sau cel mai bun marcator in activitate, Sardar Azmoun.

Marea problemă, însă, o reprezintă adversarii din Rusia. Iran pare că are o misiune imposibilă împotriva campioanei europene en-titre, Portugalia, împotriva Spaniei și a Marocului.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite