Cupa Davis. Fără Tecău, Mergea și Copil, România va juca barajul cu echipa Israelului pentru a rămâne în prima grupă valorică

18 octombrie 2017, 18:23

România joaca în Israel barajul decisiv ca să nu pice, pentru prima dată din 1993, în a treia grupă valorică, ultima, a Cupei Davis.

Pentru prima oară în istoria participării în Cupa Davis, România nu se bazează pe cei mai bine clasați 3 tenismeni din circuitul mondial al momentului. Dacă Marius Copil încearcă să-și păstreze locul în Top 100 mondial la finalul sezonului, Tecău nu riscă o accidentare înaintea „Turneului Campionilor” de la Londra unde este calificat după ce, în 2015, a câștigat titlul și a devenit numărul 1 în lume la „dublu”.

Fără Mergea, revenit însă în circuitul marilor turnee, dar eliminat la Stockholm, unde a făcut echipă cu Copil, căpitanul Andrei Pavel mizează pe Dima, Frunză, Antonescu și Borza, niciunul clasat mai sus de locul 464 ATP.

Dudi Sela, ai cărui părinți sunt români, va fi liderul celei mai bune echipe pe care o poate alinia Israelul între 27 și 29 octombrie, în barajul jucat la Ramat Hasharon.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă