Cupa Confederațiilor. Germania – Chile 1-1, în direct la TVR

23 iunie 2017, 11:09

Joi seară s-au disputat, în direct la TVR 2 şi TVR HD, meciurile din Cupa Confederaţiilor, grupa B, etapa a doua. După egalul de la Sankt Petersburg, 1-1 între Camerun şi Australia, de la ora 21.00, pe Arena din Kazan, s-a jucat derby-ul dintre campioana mondială, Germania, şi Chile.

Câştigătoarea Copei America nu a stat prea mult pe gânduri, deschizând scorul în minutul 6 prin Alexis Sanchez, servit de Arturo Vidal, după o eroare a defensivei germane. Imediat, elevii lui Joachim Loew au urcat în atac, dar şutul lui Draxler nu a avut suficientă precizie, apoi nici Stindl nu l-a putut învinge pe Herrera. Iar chilienii, foarte periculoşi pe contraatac, au fost aproape de 2-0 în minutul 20, când şutul lui Vargas s-a dus în bara transversală!

După încă o execuţie imprecisă a lui Emre Can, germanii au reuşit egalarea cu cinci minute înainte de pauză, prin Lars Stindl, bine servit de pe stânga de Hektor.

În partea a doua, ritmul a scăzut şi ocaziile s-au rărit, ambele echipe părând mulţumite cu scorul de 1-1, un egal care le asigură câte patru puncte înaintea meciurilor din ultima etapă, programată duminică, 25 iunie când, în direct pe TVR 2 şi TVR HD, vor avea adversare cu câte un singur punct, Germania contra Camerunului, respectiv Chile contra Australiei.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite