Cumpărături pe ultima sută de metri. Marile magazine se vor redeschide în a doua zi de Crăciun

24 decembrie 2021, 12:43

Un du-te vino continuu, o cursă pentru mărunțișuri sau pentru aprovizionări serioase în ultima clipă. Așa a arătat ziua astăzi în magazine. Mânaţi de pofte, dorințe sau cerințe, oamenii au fost nevoiți să facă față aglomerației.

Chitiți în special pe produse tradiționale, unii și-au pus pofta-n cui în ultima zi, pentru că n-au mai găsit ce căutau.

Oamenii s-au înghesuit și la raioanele cu brânzeturi, legume, fructe sau produse de panificație.

Ocupate cu pregătirile, doamnele au lăsat ultimele cumpărături mai mult în sarcina domnilor. Iar unii dintre ei au demonstrat că știu ce poate să facă diferența între chestiuni casnice și gesturi frumoase.

Proba finală de răbdare s-a dat, evident, la casele de marcat, acolo unde oamenii au avut de așteptat minute bune. Iar cea mai grea încercare a zilei… valoarea bonului de cumpărături.

Cele mai multe dintre marile magazine își vor redeschide porțile începând cu a doua zi de Crăciun, așa că va fi din nou rost și timp de alte cumpărături. Cel mai important rămâne că ceea ce s-a cumpărat până acum și s-a pregătit să fie consumat cu moderație, în așa fel încât aceste sărbători să nu se încheie cu drumuri la farmacie sau mai grav la spital.

Următoarea rundă serioasă de cumpărături începe peste mai puțin de o săptămână, atunci când urmează petrecerile de Revelion.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă