Cum îi poate ajuta inteligența artificială pe cei timizi să flirteze sau să răspundă la un interviu de angajare

26 mai 2023, 09:32

Bryan Chiang, student la Universitatea Stanford: RizzGPT folosește practic inteligența artificială că să-ți dea șarm instantaneu.

Acest ciudat monoclu folosește o cameră, un microfon și chiar și un proiector, ca să afișeze mesaje în timp real.

Bryan Chiang, student la Universitatea Stanford: Ascultă conversația curentă și îți afișează exact ce să spui, fie că ești la o întâlnire amoroasă sau la un interviu de angajare.

Evident, totul trece mai întâi printr-un program de inteligență artificială.

Sistemul funcționează așa: dacă detectează o întrebare, sistemul o preia, o transmite prin wireless la dispozitivul pe care este instalat RizzGPT, programul inventat de Bryan, care dă un răspuns – dar nu este un simplu răspuns ca pe Google. Programul învață tot timpul, poate fi antrenat; să zicem că un angajator l-ar întreba pe Bryan care sunt punctele lui forțe. Mesajul se afișează pe lentilă.

Bryan Chiang, student la Universitatea Stanford: Scopul e să te inspire, nu să-ți zică ce să zici. Cred că în acest fel ar putea ajuta mult oamenii care se confruntă cu probleme de relaționare socială, care au dificultăți în a vorbi cu alții.

Pentru că, da, vorbitul e o problemă. Un studiu făcut de OnePoll pe 2000 de tineri născuți după 1990, în America, arată că 65% dintre ei nu se simt bine în discuții față-n față. Un alt studiu, făcut de BankMyCell, afirmă că trei sferturi dintre mileniali, adică exact cei mai tentați de inteligența artificială, preferă să nu vorbească la telefon sau în persoană – ci doar să comunice prin mesaje.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite