Cum au sărbătorit fetele de aur ale tenisului românesc calificarea în semifinalele Fed Cup. Ana Bogdan:”Au jucat cu inima”. Darren Cahill: „Asta înseamnă să joci pentru țara ta”

11 februarie 2019, 21:29

Irina Begu și Monica Niculescu au obținut minge de meci după aproape 3 ore în care au făcut de mai multe ori drumul de la extaz la agonie și înapoi. Le-au avut adversare pe cele mai bune jucătoare de dublu ale lumii, chiar la ele acasă, dar fetele noastre s-au mobilizat. Au avut de partea lor și suporterii, care le-au dat fetelor imboldul necesar pentru lovitura decisivă.

Învinse pe teren propriu, cehoaicele au eliberat rapid sala din Ostrava, devenită ring de dans pentru români.

Cu Simona Halep în frunte, eroinele meciului de dublu, Irina și Monica, au povestit cu câtă emoție au jucat. Punctul pe „i” l-a pus colega lor Ana Bogdan: „Au jucat cu inima, altfel nu îmi explic să ai atâta energie și să poți să faci asemenea puncte.”

(w500) România,

Până la semifinala din aprilie, cu franțuzoaicele, echipa României și-a savurat momentul de glorie cu mari speranțe pentru încercarea următoare.

Fostul antrenor al Simonei Halep, australianul Darren Cahill, care le-a urat succes înainte de meciuri, a postat un filmuleț cu echipa României pe Twitter și a comentat: „Asta înseamnă pentru un jucător de tenis să joace în Fed Cup sau în Cupa Davis pentru țara lui.”

Jucătoarea de tenis Kristina Mladenovic, viitoare oponentă a României în semifinala cu Franța, a felicitat echipa României pe Instagram, unde Simona Halep a postat mai multe imagini ale bucuriei din arena de la Ostrava: „Frumoase imagini. Uimitor duel, am urmărit și noi.  A fost o performanță extraordinară pentru tine și pentru întreaga echipă a României. Felicitări! Ne vedem în Franța în aprilie.”

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite