Cum arată vacanța micilor gimnaste care se antrenează la Centrul de Juniori din Constanța

25 iunie 2019, 08:24

Zece zile, atât a durat vacanța de vară pentru micile gimnaste care se antrenează în Constanța, la Centrul Național de Pregătire a Junioarelor pentru gimnastică artistică feminină.

Pe timpul vacanței, multe dintre ele au traversat țara pentru a-și vedea familiile și prietenii, chiar dacă pentru puţin timp. Responsabile asemeni unor adulți și dornice de performanță, junioarele au și revenit în sala de sport, acolo unde vor petrece ore întregi, în fiecare zi, chiar și pe parcursul verii.

Chiar dacă își petrec vacanța de vară muncind în sala de sport, micile gimnaste sunt bucuroase că, în fiecare zi, sunt tot mai aproape de a-și îndeplini visurile. Pentru ele, niciun sacrificiu nu e prea mare.

Fiecare mișcare a fetelor este atent supravegheată de antrenori, sub privirile cărora, de-a lungul timpului, s-au format și nume importante precum Cătălina Ponor sau Simona Amânar.

Pentru a se mai bucura puțin de vacanță, în câteva zile, junioarele din Constanța vor merge în cantonament la munte.  Și acolo, în aer liber, vor face antrenamente. Fetele fac parte din proiectul „Ţară, ţară vrem campioane” care, în urmă cu câţiva ani, a fost iniţiat de Mariana Bitang şi Octavian Belu.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite