Cu ocazia aniversării a 70 de ani de către Prințul Charles, Casa Regală a Marii Britanii a dat publicității două noi fotografii în care apare și micul prinț Louis

14 noiembrie 2018, 09:39

În fotografii apar prințul Charles și soția sa, Camilla, ducesă de Cornwall, ducele și Ducesa de Cambridge, William și Kate, alături de cei trei copii ai lor – prințesa Charlotte, prinții George și Louis -, precum și ducele și ducesa de Sussex, Harry și Meghan.

Este pentru a treia oară când sunt date publicității fotografii oficiale cu prințul Louis, născut anul acesta, la 23 aprilie. Primele fotografii oficiale cu cel mai mic membru al familiei regale au fost făcute publice pe 6 mai, iar următoarele la botezul care a avut loc în iulie. Prințul Louis a apărut pentru prima dată în public în aceeași zi în care s-a născut, când a părăsit maternitatea  alături de părinții săi.

(w500) Fotografie

Prinţul Charles de Wales, primul în ordinea succesiunii la tronul Marii Britanii,  împlineşte  70 de ani. Când va deveni monarh, va fi moştenitorul care a aşteptat cel mai mult dintre toţi predecesorii săi din ultimii o mie de ani, să urce pe tronul Marii Britanii.

Născut la 14 noiembrie 1948, este primul fiu al Reginei Elisabeta a II-a și al soțului ei, Prințul Philip, Duce de Edinburgh și are o soră și doi frați: Prințesa Anne a Marii Britanii, Andrew, Duce de York și Edward, Conte de Wessex.

Între 1981 și 1996 Prințul Charles a fost căsătorit cu Diana, Prințesă de Wales, mama prinților William și Harry, iar în 2005 s-a căsătorit cu  Camilla, ducesă de Cornwall.

Charles este implicat în numeroase campanii despre schimbările climatice, arhitectură, mediul înconjurător sau agricultură. Prințul moștenitor este un bun prieten al României unde vine frecvent. Este îndrăgostit de Transilvania și deţine zece proprietăți pe numele său, sau prin fundația pe care o patronează, „Mihai Eminescu Trust”. Este un adevărat ambasador voluntar al României, despre care spune că „hrănește sufletul și inima”.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite