CSM Bucureşti pleacă vineri la un turneu în Germania. “Tigroaicele” vor titlul de campioană în noul sezon

1 august 2019, 15:31

Jucătoarele de la CSM sunt încrezătoare în privinţa noului sezon şi au ambiţii mari pentru Champions League, dar nu se gândesc încă la finală.

„Pe hârtie poate că suntem favorite la câştigarea Ligii Campionilor, dar important este să se întâmple şi practic. Consider că avem şanse mari la câştigarea trofeului, dar e prematur să vorbim despre asta. Suntem încă la început, vom vedea pe parcurs ce va fi. Avem în lot jucătoare care au evoluat mult în Champions League, au şi câştigat trofeul, sunt ambiţii mari, dar nu putem spune că deja ne gândim la finală. Luăm totul pas cu pas pentru a fi pregătiţi pentru primul meci oficial”, a declarat Denisa Dedu.

(w620) Denisa Ded

In Liga Naţională, concurenţa este şi mai mare în acest sezon. Multe echipe s-au întărit şi se anunţă  meciuri tari, transmise în direct la TVR. După ce au pierdut tiltul în faţa handbalistelor de la Vâlcea, “tigroaicele” vor să-şi ia revanşa.

„Va fi greu în noul sezon. Din nou sunt multe jucătoare noi… Campionatul va fi mai crâncen. Echipele s-au întărit, ceea ce mă bucură, pentru că e important să avem meciuri grele acasă, nu uşoare. Va fi un campionat interesant. Ca să omogenizezi o echipă ai nevoie de un sezon întreg, dar noi timp nu avem. Timpul ne presează pe toţi. În această vară avem însă câteva meciuri amicale, ceea ce e foarte bine pentru că numai aşa poţi să construieşti. Plecăm în Germania unde avem un turneu, apoi în Suedia şi după aceea plecăm în Franţa. Deci ne vor prinde bine toate aceste turnee de pregătire”, a spus Iulia Curea.

(w620) Iulia Cure

“Să sperăm că CSM va fi o echipă mai bună decât sezonul trecut. Deşi şi atunci a fost o echipă bună, dar au avut ghinion cu multe accidentări. Acum avem o echipă foarte competitivă. Suntem obişnuite cu presiunea. Eu încerc să îmi fac treaba cât mai bine şi să îmi ajut echipa. Este un lucru benefic pentru handbalul românesc faptul că s-au întărit şi celelalte echipe din campionat. Eu mă bucur că Liga Naţională este puternică şi îmi doresc să câştigăm cât mai multe meciuri”, a afirmat portarul CSM, Denisa Dedu.

Referitor la numirea antrenorului suedez Tomas Ryde la CSM Bucureşti, Iulia Curea a afirmat: „Fiecare antrenor are stilul lui, de fiecare dată e ceva nou. Tomas Ryde pune foarte mult accent pe partea mentală, ceea ce e foarte bine. La orice echipă din lumea asta, şi la fotbal, se schimbă şi se încearcă altceva… Pentru că se ştie că sezonul trecut pentru noi a fost unul ratat. De aceea sunt aceste schimbări, pentru că toţi sperăm la rezultate mai bune şi să ajungem acolo, în Final4”.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite