CSM București a ratat calificarea la turneul Final4 al Ligii Campionilor la handbal feminin. Antrenorul Adrian Vasile: Aceasta ar fi putut fi finala

Antrenorul Adrian Vasile
Antrenorul Adrian Vasile
7 mai 2023, 21:13

CSMB a început slab meciul şi a fost condusă cu 3-0, iar apoi danezele au rămas la conducere în primul sfert de oră. CSM a egalat în min. 15, 9-9, iar în min. 23 a trecut în avantaj în premieră, 15-14. Momentul bun al ”tigroaicelor” a continuat şi echipa antrenată de Adrian Vasile s-a desprins la 17-14, după patru goluri consecutive.

CSMB a intrat la pauză cu un avans de două goluri, 18-16, dar a avut un început slab de repriză secundă şi Esbjerg a înscris patru goluri la rând, desprinzându-se la 23-20 după ce Arntzen a fost descalificată, decizie vehement contestată de întreaga echipă bucureşteană.

CSM a suferit o nouă lovitură după ce şi Crina Pintea a primit cartonaş roşu, nereuşind să mai revină pe tabelă după ce oaspetele au avut patru goluri în plus (28-24, 29-25, 30-26), câştigând cu 33-31.

Pentru CSM, câştigătoarea Ligii Campionilor în 2016, au marcat Elizabeth Omoregie 8 goluri, Siraba Dembele Pavlovic 6, Cristina Neagu 6, Marina Sudakova 4, Ema Ramusovic 3, Grace Zaadi Deuna 3, Malin Larsen Aune 1.

Laura Glauser a apărat 7 şuturi (29,17%), Marie Skurtveit Davidsen a parat 3 (25%), iar Evelina Eriksson niciunul.

Meciul a fost arbitrat de spaniolii Javier Alvarez Mata şi Yon Bustamante Lopez, iar delegaţi EHF au fost sârboaica Tatjana Medved şi bosniaca Arijana Vojic.

„Bineînţeles, la final nu poate fi decât un învingător. Sentimentul pe care îl am acum este că sunt foarte mândru de modul cum fetele au luptat în aceste circumstanţe. Multe mulţumiri publicului pentru că ne-a împins şi a fost mereu în spatele nostru”, a spus tehnicianul CSM București, Adrian Vasile.

Întrebat ce părere are despre arbitraj, Adrian Vasile a menţionat că Liga Campionilor are nevoie de arbitraj video. „Nu cred că am fi putut face mai mult azi. Cred că handbalul are nevoie de analiză video, aşa cum de exemplu este în liga daneză. Eu chiar cred că Liga Campionilor are nevoie de analiză video. Nu vreau însă să caut acum niciun fel de scuze. Dar în circumstanţele de azi, chiar nu îmi închipui că am fi putut face mai mult”, a mai spus el.

La turneul Final4, programat pe 3-4 iunie, la Budapesta, s-au calificat Team Esbjerg, Vipers Kristiansand (31-25 şi 40-31 cu CS Rapid Bucureşti), care este şi campioana en titre, Gyori Audi ETO KC (29-27 şi 37-28 cu Odense Handbold) şi FTC-Rail Cargo Hungaria (26-32 şi 33-26 cu Metz Handball).

Sursa: Agerpres

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite