Croitor şi antreprenor la 11 ani: Un băiat din Irlanda este creatorul „pernei pentru citit”

11 februarie 2022, 09:43

În timp de mulți alți copii de vârstă lui sunt fascinați de noile tehnologii și de jocurile copilăriei, Rory preferă clasica mașina de cusut. Puștiul de 11 ani este un avid croitoraş iar specialitatea lui sunt fetele de pernă.

„Mă face fericit şi este mereu distractiv să încerc materiale noi sau să fac o pernă pentru cineva drag”, spune Rory Hurley, croitor.

Rory a început să coasă când avea 9 ani. Iar prima clientă a fost sora lui pentru care a creat o pernă specială.

„Am făcut un buzunar pentru că sora mea mereu îşi rătăcea cartea din care citea înainte să se culce, aşa că m-am gândit de ce nu aş face o pernă care să ţină şi cartea, în loc să stai să o cauţi în fiecare zi”, povesteşte micul croitor.

Pernă pentru citit a lui Rory este astăzi cel mai apreciat produs al tânărului croitoras. Se vinde împreună cu o jucărie botezată Monstrul Cuvintelor, creată tot de Rory.

„Câteva persoane mi-au sugerat să vindem pernele pe un site de cumpărături din Irlanda şi aşa am început. Iar răspunsul oamenilor a fost copleşitor, pur şi simplu neaşteptat”, spune mama lui Rory, Deirdre Hurley.

Succesul afacerii online îl face deja pe Rory să viseze la propriul sau atelier cu câțiva angajați din care să poată trăi făcând ceea ce îi place.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite