Croazierele cu iahtul încep să-i atragă tot mai mult pe românii care vor o vacanţă departe de aglomerație

21 februarie 2021, 19:44

Deși e încă iarnă, mulți români și-au făcut planuri pentru vacanța de vară. Pe internet sunt tot mai căutate ambarcațiunile de închiriat în Grecia și Croația pentru excursii pe Marea Mediterană și pe Marea Adriatică.

Prețurile încep de la 500 de euro pe săptămână.

Pentru un iaht de lux, tarifele pot să ajungă la 9.000 de euro pe zi. Turiștii care nu au permis de navigație pot închiria un iaht cu timonier, dar vor plăti mai mult.

Pentru primăvară, sunt căutate vacanțele în insulele exotice, unde nu sunt restricții sanitare prea severe. Un sejur cu transport inclus în Republica Dominicană începe de la 1.250 de euro de persoană, iar în Maldive de la 999 de euro.

Au fost reduceri de până la 65% la târgul de turism online din acest weekend. Consultanții se așteaptă însă ca multe destinații turistice să pună condiții de călătorie anul acesta.

Pentru moment, turiștii care se întorc în România din țările cu risc epidemiologic ridicat nu trebuie să stea în carantină dacă au avut COVID în ultimele 90 de zile înainte de intrarea în țară și au documente medicale doveditoare, ori dacă s-au vaccinat cu ambele doze și au trecut deja 10 zile de la rapel.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite