Criza COVID: Târgul de Toamnă de la Galați se va desfășura virtual

Târg de toamnă
Târg de toamnă
2 octombrie 2020, 10:54

 

Târgul de Toamnă, la care participă zeci de producători agricoli din regiune, se desfășoară de 19 ani la Piața Centrală din orașul Galați. Anul acesta, din cauza epidemiei de COVID 19, autoritățile locale au decis să renunțe la tradiționalele tarabe cu produse, la grătare și la spectacolele folclorice. În schimb, la piață va fi montat un ecran uriaș care va prezenta imagini de la edițiile precedente așe târgului.

„Conducerea Administraţiei Pieţelor Agroalimentare SA transmite tuturor gălăţenilorcă în acest an Târgul de Toamnă se va desfăşura diferit faţă de celelalte ediţii. În contextul prevenirii răspândirii virusului SARS –CoV-2, în zilele de 3-4 octombrie 2020 în Piaţa Centrală pe faţada Halei de Legume –Fructe va fi instalat un LED screen pe care se vor derula fotografii și filme, o retrospectivă a ediţiilor anterioare, interviuri din pieţe transmise în direct, informații utile cumpărătorilor şi fond muzical. De asemenea, pe pagina de facebook a instituției veți găsi informații în timp real despre produse, prețuri și programul nostru din toate piețele orașului. La această ediţie a Târgului de Toamnă nu vor exista tradiţionalele standuri pentru comercializarea preparatelor la grătar”, a anunțat conducerea Administraţiei Pieţelor Agroalimentare.

Chiar dacă evenimentul se desfășoară virtual, la piața din Galați au fost luate măsuri. La intrări au fost montate covoare și dispensere cu dezinfectant, iar spațiile în care se află comercianți sunt dezinfectate periodic.

 

sursa mediafax

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite