Criza COVID: Târgul de Toamnă de la Galați se va desfășura virtual

Târgul de Toamnă de la Galați se va desfășura virtual. Organizatorii vor monta un ecran uriaș pe care vor rula imagini de la edițiile precedente al tradiționalului târg. Evenimentul va ține două zile la Piața Centrală din orașul Galați.

02 Octombrie 2020, 10:54 (actualizat 02 Octombrie 2020, 11:13) |
Târg de toamnă

 

Târgul de Toamnă, la care participă zeci de producători agricoli din regiune, se desfășoară de 19 ani la Piața Centrală din orașul Galați. Anul acesta, din cauza epidemiei de COVID 19, autoritățile locale au decis să renunțe la tradiționalele tarabe cu produse, la grătare și la spectacolele folclorice. În schimb, la piață va fi montat un ecran uriaș care va prezenta imagini de la edițiile precedente așe târgului.

„Conducerea Administraţiei Pieţelor Agroalimentare SA transmite tuturor gălăţenilorcă în acest an Târgul de Toamnă se va desfăşura diferit faţă de celelalte ediţii. În contextul prevenirii răspândirii virusului SARS –CoV-2, în zilele de 3-4 octombrie 2020 în Piaţa Centrală pe faţada Halei de Legume –Fructe va fi instalat un LED screen pe care se vor derula fotografii și filme, o retrospectivă a ediţiilor anterioare, interviuri din pieţe transmise în direct, informații utile cumpărătorilor şi fond muzical. De asemenea, pe pagina de facebook a instituției veți găsi informații în timp real despre produse, prețuri și programul nostru din toate piețele orașului. La această ediţie a Târgului de Toamnă nu vor exista tradiţionalele standuri pentru comercializarea preparatelor la grătar”, a anunțat conducerea Administraţiei Pieţelor Agroalimentare.

Chiar dacă evenimentul se desfășoară virtual, la piața din Galați au fost luate măsuri. La intrări au fost montate covoare și dispensere cu dezinfectant, iar spațiile în care se află comercianți sunt dezinfectate periodic.

 

sursa mediafax

ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN ACTUALITATE
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 1°C 2°C
IASI 3°C 2°C
CLUJ 3°C 2°C
CONSTANTA 5°C 3°C
CRAIOVA 4°C 2°C
BRASOV 0°C 2°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI