Cristian Popescu Piedone, reacție după condamnare: Dacă acei părinți cred că eu le-am omorât copiii, așa să îi ajute Dumnezeu!

Postarea lui Piedone
Postarea lui Piedone
12 mai 2022, 15:04

”M-aș putea jertfi, dacă aș putea să le învii pe cele 65 de victime, nu aș ezita, sunt alții care stau ascunși în spatele paravanelor, stă vidul de legislație și multe alte lucruri!”, a declarat Cristian Popescu Piedone, în fața locuinței sale, după pronunțarea sentinței care îl trimite în spatele gratiilor pe o perioadă de 4 ani.

El și-a susținut în continuare nevinovăția, spunând că va merge la Penitenciarul Rahova „cu demnitate, onoare și respect”.

”Mai devreme sau mai târziu multe alte lucruri vor ieși la iveală. Voi continua să lupt”, a transmis edilul, care a amenințat că va începe să facă dezvăluiri compromițătoare.

”Am un mesaj pentru familiile tinerilor decedați în clubul Colectiv și pentru cei răniți în acea fatidică noapte: Piedone merge la pușcărie NEVINOVAT! Adevărații vinovați pentru tragedia Colectiv sunt liberi!!! Vă veți convinge!” , a scris Piedone în ultima sa postare pe Facebook.

 

 

(w400) Postarea l

În aceleași condiții ca în urmă cu 7 ani, ar fi semnat din nou autoritățile de funcționare ale clubului, a spus Piedone, invocând faptul că există un aparat de specialitate al primarului care ar fi trebuit să facă verificările.

Instanța de judecată a formulat o sentinț[ definitivă după aproape 7 ani de la incendiul din Colectiv în urma căruia 65 de persoane și-au pierdut viețile.

Cristian Popescu Piedone a fost condamnat definitiv, joi, de Curtea de Apel Bucureşti la 4 ani închisoare cu executare pentru săvârşirea infracţiunii de abuz în serviciu în legătură cu tragedia din octombrie 2015 de la clubul Colectiv. În prima instanță, Piedone primise 8 ani și șase luni de închisoare.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă