Cristian Popescu Piedone, la al doilea termen în dosarul Colectiv: „Sunt nevinovat, oameni buni. (…) De ce am candidat? Dumnezeu mi-a ajutat cu cetățenii care mulți i-ați făcut proști. Sunt proști, dar mulți”

30 septembrie 2020, 22:11

La Curtea de Apel București s-a judecat al doilea termen în dosarul „Colectiv”. Cristian Popescu Piedone își susține în continuare nevinovăția.

„Sunt nevinovat, oameni buni. (…) De ce am candidat? Dumnezeu mi-a ajutat cu cetățenii care mulți i-ați făcut proști. Sunt proști, dar mulți, Măria Voastră. Mulți!”, a declarat Piedone.

Adrian Albu, unul dintre cei răniți în dezastrul din Colectiv, consideră că opțiunea lui Cristian Popescu Piedone de a candida și de a nu-și asuma nicio răspundere în tragedia din clubul morții este o dovadă de lașitate.

Eugen Iancu speră, la rândul său, că justiția îi va pedepsi pe cei vinovați de moartea tinerilor în incendiul care a distrus clubul.

Un nou termen în dosarul Colectiv va fi peste două săptămâni.

Pe 16 decembrie 2019, Cristian Popescu Piedone a fost condamnat la 8 ani şi 6 luni închisoare cu executare pentru abuz în serviciu în legătură cu eliberarea autorizaţiilor de funcţionare pentru clubul Colectiv.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă