Cristian Boureanu, încă 30 de zile în arest

Cristian Boureanu scandal în trafic
Cristian Boureanu scandal în trafic
7 iulie 2017, 13:47

Mandatul lui Cristian Boureanu expira pe 10 iulie, iar prima instanță respinsese cererea procurorilor de prelungire a arestării. Decizia de astăzi a Tribunalului este definitivă, așadar Boureanu mai rămâne încă 30 de zile în arest.

Pe 9 iunie, în jurul orei 1,30, Cristian Boureanu se afla într-o mașină condusă de prietena lui, fiind oprit în trafic de un echipaj de poliție rutieră pe bd. Aviatorilor.

În momentul în care polițiștii i-au solicitat documentele de identitate, Boureanu s-a manifestat violent, a amenințat un polițist și i-a prins acestuia degetele mâinii drepte, prin închiderea portierei autoturismului, i-a rupt cămașa uniformei și l-a lovit cu genunchiul în zona inghinală, provocându-i leziuni traumatice. Polițistul a reacționat și l-a lovit pe Boureanu, acesta căzând la pământ.

Boureanu a fost imobilizat, încătușat și condus la sediul Brigăzii Rutiere pentru cercetări. Fiind într-o stare avansată de ebrietate, lui Boureanu i s-a făcut rău, el fiind transportat apoi la Spitalul Floreasca.

Fostul parlamentar a fost externat din Spitalul de Urgență Floreasca, de unde a fost preluat de polițiști și dus în fața unui procuror, care a decis reținerea lui pentru 24 de ore. Ulterior, pe 10 iunie, un magistrat a decis ca Boureanu să fie arestat preventiv pentru 30 de zile.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă