Cristian Boureanu a fost eliberat din arest și plasat sub control judiciar

11 august 2017, 10:12

Fostul parlamentar Cristian Boureanu, trimis în judecată pentru lovirea unui poliţist, este din nou un om liber. Tribunalul București a decis să-i înlocuiască arestul preventiv cu o măsură mult mai blândă- controlul judiciar. După două luni în care a stat după gratii, acum are o singura interdicție: să nu părăsească Bucureștiul.

Cristian Boureanu a fost așteptat de iubită la poarta penitenciarului Rahova.

Fostul parlamentar a fost trimis după gratii pe 10 iunie şi este judecat pentru ultraj. Acum două luni, maşina în care se afla Cristian Bouranu a fost oprită în trafic de polițiști. Prietena lui era la volan. Atunci când i s-au cerut documentele, Boureanu a devenit violent, a amenințat un polițist și i-a prins acestuia degetele în portiera mașinii. Ulterior, i-a rupt uniforma și l-a lovit cu genunchiul în zona inghinală.

Polițistul a reacționat și l-a lovit pe fostul deputat, apoi l-a încătușat. Luna trecută, dosarul a fost trimis spre soluționare la judecătoria sectorului 1. În acelaşi caz a fost trimisă în judecată și iubita lui Boureanu, Laura Teodora Dincă, pentru mărturie mincinoasă.

Tribunalul București a respins o contestație a procurorilor, fiind menținută decizia luată pe 2 august de Judecătoria Sectorului 1, prin care lui Boureanu i-a fost înlocuit arestul preventiv cu măsura controlului judiciar.

Pe 9 iunie, în jurul orei 1,30, mașina în care se afla Cristian Boureanu, alături de prietena lui, a fost oprită în trafic de un echipaj de poliție rutieră pe bulevardul Aviatorilor din Capitală.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă