Cristian Boureanu, un politician specializat în scandaluri

9 iunie 2017, 20:43

Strigătul disperat îi aparţine fiicei fostului deputat Cristian Boureanu. Tânăra cerea ajutorul forţelor de ordine să o scoată din maşina tatălui ei. Acestea au intervenit, iar fostul politician s-a ales cu dosar penal pentru loviri şi rele tratamente aplicate minorului.

Scandalul a luat amploare anul trecut când o altă înregistrare a fost făcută publică. De această dată, Boureanu şi bodyguardul acestuia o târau pe Ioana Boureanu pe stradă, trăgând-o de mâini şi de păr. Tatăl său explica atunci că nu dorea altceva decât să o aducă acasă.

În urma acestui scandal, Boureanu a fost nevoit să împartă custodia fetei cu fosta soție și să-i plătească studiile, dar mai ales îngrijirile medicale de care are nevoie Ioana.

Boureanu este recunoscut pentru ieșirile sale temperamentale. El a fost surprins spărgând un pahar în capul unui barman, iar cu alte ocazie a sărit la bătaie cu chelneri sau ospătari. De fiecare dată i-a acuzat pe cei agresaţi de comportament nepoliticos.

Fostul deputat nu este străin nici de confruntările cu poliţia. El a rămas fără permis în 2015, după ce a depăşit viteza regulamentară.

Cristian Boureanu şi-a început cariera politică in PNL, unde a condus organizaţia de tineret. A părăsit cu scandal partidul şi a format PLD-ul, alături de Theodor Stolojan. La fuziunea formatiunii cu PD-ul, el a devenit vicepreşedinte al noului PDL.

Boureanu a deţinut trei mandate de deputat. În 2012 nu a reuşit şă mai intre în Parlament, acest lucru marcând finalul carierei sale politice. Cu toate astea a continuat să fie în atenţia publică prin divorţul de Valentina Pelinel şi relaţia amoroasă cu o tânără cu doar trei ani mai mare decât fiica sa.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă