Cristian Boureanu, scandal în trafic. Fostul deputat a devenit agresiv și a lovit un polițist

9 iunie 2017, 08:05

Fostul deputat are acum dosar penal pentru ultraj. Polițiștii au încercat să-l audieze, însă au avut de așteptat. Pentru început, să-și facă somnul Cristian Boureanu, iar mai apoi să fie consultat de medici.

ORA 19.15 Cristian Boureanu este audiat de procurori ai Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 1, a transmis jurnalistul Marius Popescu, pentru Telejurnalul de la ora 19.00.

Se așteaptă acum decizia procutorului – dacă va exista o ordonanță de reținere pentru 24 de ore sau va fi luată o altă măsură.

ORA 13:00 Cristian Boureanu se află, în continuare, la Spitalul de Urgență Floreasca. Din informațiile pe care la avem, el și-ar fi revenit cât de cât. Înăuntru se află și avocatul său. O mașină de poliție stă aici de ore bune și așteaptă să îl transporte pe politician la Parchetul Judecătoriei 1 pentru audieri într-un dosar penal deschis pe numele său pentru infracțiunea de ultraj, a transmis corespondentul TVR Marius Popescu, pentru Telejurnal.

ORA 11:00 Cum s-au derulat evenimentele noaptea trecută:

Mașina în care era Cristian Boureanu a fost oprită, noaptea trecută, la un control de rutină al Poliției Rutiere. Șoferului i s-au cerut documentele, discuția a fost civilizată, însă a intervenit Cristian Boureanu, care se afla în dreapta și a început să îi înjure pe polițiști. Oamenii legii i-au cerut să coboare din mașină și să prezinte documentele. Boureanu a coborât, a început să înjure și să arate semne obscene și apoi a lovit un polițist în zona inghinală. Apoi a vrut să se urce în mașina personală, moment în care polițistul lovit a pus mâna pe mașină, pe stâlpul dintre portiere, și atunci Boureanu a trântit ușa peste mâna polițistului, a transmis Marius Popescu.

În jurul ore 01:30, un echipaj de poliție, care se afla în serviciu în filtru, a oprit pentru control un autoturism în care se aflau trei persoane. Conducătorului auto i-au fost solicitate documentele, acesta le-a prezentat, moment în care pasagerul din dreapta a devenit recalcitrant, adresând expresii și injurii polițiștilor aflați la fața locului. La solicitarea polițiștilor pentru a prezenta documentele, acesta a refuzat, a devenit din nou recalcitrant și l-a lovit în zona inghinală pe unul din polițist, apoi i-a prins mâna în ușă. Bărbatul de 45 de ani a fost imobilizat și condus la sediul Brigăzii Rutiere. În continuare se efectuează cercetări pentru săvârșirea infracțiunii de ultraj”, a precizat purtătorul de cuvânt al Brigăzii Rutiere București, Ovidiu Munteanu, pentru Știrile TVR.

Procurorii Parchetului Judecătoriei 1 au preluat acest dosar, în care Sebastian Boureanu este cercetat pentru comiterea infracțiunii de ultraj.

ORA 10:00 Cristian Boureanu a ajuns la Spitalul de Urgență Floreasca.

Fostul politician nu a putut fi audiat, vineri dimineață, de polițiști pentru că a adormit în clipa în care s-a așezat pe scaun. Când s-a trezit, Boureanu a început să strige că se simte rău, polițiștii au chemat o ambulanță, care l-a transferat la Spitalul de Urgență Floreasca, a transmis corespondentul TVR Marius Popescu, pentru emisiunea „Perfect, Imperfect”.

ORA 08:00 Cristian Boreanu este acum la Brigada Rutieră București, unde a fost adus pentru audieri.

Fostul deputat Cristian Boureanu este implicat într-un nou scandal! Mașina în care se aflau acesta și iubita sa a fost oprită în trafic, în noaptea de joi spre vineri, pentru un control de rutină. Potrivit martorilor, fostul politician consumase băuturi alcoolice și a devenit agresiv, lovind pe unul dintre polițiști. La volan însă nu se afla acesta, ci șoferul personal.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă