Crimele de la Caracal: Gheorghe Dincă a fost adus în Arestul central al Capitalei

1 septembrie 2019, 11:18

Gheorghe Dincă a fost adus la Bucureşti, în arestul central al Poliţiei, la prima oră a dimineţii. În zilele care urmează, el va fi supus unei expertize psihiatrice. Procurorii vor să vadă dacă Dincă are discernământ.

De asemenea, el va trebui să dea noi explicaţii, pentru că nu a mai fost audiat încă din primele zile ale anchetei. Între timp, procurorii au strâns alte probe şi au mai audiat persoane, aşa că au noi întrebări pentru Gheorghe Dincă.

La sfârşitul săptămânii trecute, la „casa groazei” din Caracal, procurorii au încheiat cercetarea la faţa locului. Asta după ce, vreme de câteva săptămâni, au verificat centimetru cu centimetru curtea şi casa suspectului. Inclusiv pereţii au fost verificaţi cu un scanner special, iar gropile betonate recent au fost sparte.

Probele găsite au fost trimise pentru a fi expertizate.

Oricum, vorbim despre cea mai lungă cercetare la faţa locului făcută vreodată în România. 33 de zile, o armată de oameni formată din procurori, poliţişti şi criminalişti a scotocit după indicii!

Între timp, de la INML sunt aşteptate noi rezultate care să probeze dacă oasele găsite în liziera indicată de Gheorghe Dincă aparţin Luizei Melencu.

Primele investigaţii nu au putut stabili un ADN, deoarece oasele erau prea calcinate.

Recent, anchetatorii au descoperit aproximativ 40 de pete de sânge în diferite locuri de pe proprietatea lui Dincă. Potrivit unor surse din anchetă, acestea nu ar aparţine nici Luizei, nici Alexandrei, dar indică tot profile genetice feminine.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă

Putin strânge lațul opresiunii. Va renunța el la mânușa de catifea?