Crimă urmată de sinucidere. Un bărbat și-a înjunghiat soția din cauza geloziei, în fața copilului de 10 ani

25 februarie 2019, 10:50

Un bloc liniştit din cartierul arădean Vlaicu. Locatarii s-au trezit în toiul nopții de țipetele îngrozitoare care se auzeau dintr-un apartament de la etajul nouă. Striga un copil care încerca, îngrozit, să iasă din apartament.

Băiatul de zece ani asistase la scene sinistre în care au fost implcaţi chiar părinţii lui. Mama, Izabela, avea 38 de ani, iar tatăl, Florin, 40. Au stat împreună 22 de ani, aveau un copil, şi pareau împliniți. Dar totul s-a stricat după ce Florin nu a mai avut de lucru, iar mama era singura care aducea bani în casă. Bărbatul a devenit gelos și se certau mereu.

În luna noimebrie au ajuns la divorţ dar au continuat să locuiască împreună, de dragul copilului. Totuşi, în acea perioadă, Izabela a cerut un ordin de restricție pentru fostul soţ, dar apoi l-a retras.

Noaptea trecută, puțin după miezul nopții, Florin și-a atacat cu sălbăticie fosta soție, cu un cuțit de bucătărie. Apoi și-a luat şi el viaţa.

Băiatul care are zece ani este în grija mătușii, sora mamei sale. Va avea nevoie de consiliere și terapie pe termen lung.

Statisticile arată că în România, două femei sunt ucise de foștii soţi sau iubiţi în fiecare săptămână. Din cauza geloziei. În foarte multe dintre aceste situații, cei care au cel mai mult de suferit, sunt copiii.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite