Crimă la Târgu Mureș. Două femei au fost surprinse când cărau cadavrul unui bărbat cu un tomberon

18 februarie 2021, 19:03

La audieri, femeile au făcut mărturisiri complete. Mama ar fi ajutat-o pe fiică să îngroape cadavrul în pădurea din apropierea blocului. Natalia Lazăr are detalii.

Pe strada Cisnădiei s-a întâmplat totul. Bărbatul era concubinul femeii de 40 de ani. Aveau și o fetiță împreună, în vârstă de 8 ani.

Vecinii spun că scandalurile erau la ordinea zilei. Seara trecută, bărbatul de 54 de ani ar fi venit din nou băut, a amenințat că le bate și le violează, iar femeia ar fi pus mâna pe un topor și a lovit. Se pare că în apartament era şi copila, care ar fi văzut totul.

Cadavul a fost ţinut în casă până spre dimineață, când femeia, ajutată de mama ei, a reușit să pună trupul într-un tomberon și a plecat cu el pe stradă. Vroia să îl îngroape în pădure.

Femeile au fost văzute de un trecător care a sunat la 112. Poliţiştii au făcut percheziţii şi au găsit un covor plin cu sânge.

Fetița a fost preluată de către reprezentanții Direcției pentru Protecția Copilului Mureș. Dacă va fi găsită vinovată, femeia riscă să își petreacă următorii 20 de ani după gratii.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite