Crimă la comandă pusă la cale de două femei. Ele au vrut să scape de soțul uneia pentru a fi împreună

15 aprilie 2022, 11:33

Anchetatorii au început cercetările după ce bărbatul a fost dat dat dispărut de familie pe 21 decembrie. Atunci soția sa a postat poze cu acesta pe rețelele de socializare și le-a transmis polițiștilor că nu știe nimic despre soțul ei.

Polițiștii l-au căutat chiar și în râul Crişului Repede crezând că bărbatul s-a înecat. Ulterior anchetatorii au început să adune probe, iar la mai bine de 4 luni de la comiterea crimei, verișoara victimei și-a recunoscut faptele și a povestit ce s-a întâmplat.

Femeia a declarat că a pus la cale crima împreună cu soția bărbatului. Potrivit unor surse judiciare, cele două femei ar fi avut o relație amoroasă. Ele au angajat pentru suma de 40 mii de lei un interlop din Valea lui Mihai care l-a ucis pe bărbat. Pentru a fi sigură de rezultatul final, verișoara victimei chiar l-a însoțit pe asasin.

Cristian Butaci, procuror în cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bihor: Se efectuează cercetări pt omor calificat față de 3 persoane în sarcina cărora după o înțelegere prealabilă și un plan, pus la punct, au demenit persoana vătămată într o zonă unde i -au aplicat lovituri cu un topor și cuțit care au dus la deces, După ucidere, cadavrul a fost dus pe un câmp lângă localitatea Valea lui Mihai unde l au îngropat.

Cei trei suspecți au ajuns după gratii și riscă acum ani grei de închisoare pentru omor calificat.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite