Crimă înfiorătoare în Botoşani. Trupul unei adolescente a fost găsit la marginea oraşului

26 aprilie 2018, 12:16

Trupul fetei a fost descoperit de un bărbat care îşi plimba câinii în zonă, după ce nişte copii i-au spus că la marginea pădurii este o tânără leşinată. Tânăra de 18 ani avea zeci de plăgi înjunghiate pe piept, faţă şi mâini.

Bărbatul a sunat imediat la 112, iar la faţa locului a ajuns un echipaj medical care a constatat că fata era decedată de aproximativ o oră.

Poliţiştii au găsit agresorul. Este vorba despre un tânăr de 17 ani, care şi-a recunoscut faptele. Acesta a fost reţinut şi urmează să fie prezentat astăzi în faţa judecătorilor cu propunere de arestare preventivă. El va fi expertizat psihiatric în următoarele zile.

Tânăra era din localitatea Ştefăneşti şi locuia în Botoşani împreună cu două colege, într-un apartament închiriat. Una dintre colege a fost cea care a identificat-o şi a spus că fata avea programată o şedinţă foto într-un parc din central Botoşaniului în ziua în care a fost ucisă.

Tânăra îl chemase pe Bogdan să îi facă fotografii pe care voia să le posteze pe contul ei de socializare. Cei doi se cunoscuseră pe internet și se mai întâlniseră pentru ședințe foto. Numai că, de data aceasta, s-au certat. Surse din anchetă spun că fata ar fi vorbit urât despre iubita lui Bogdan. Iar băiatul s-a înfuriat și a scos cuțitul pe care îl avea la el.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite