Crima înfiorătoare. Un bărbat de 48 de ani și-a ucis concubina apoi a îngropat-o cu ajutorul fiului său în vârstă de 15 ani

2 ianuarie 2018, 13:39

Era a doua zi de Crăciun când un bărbat s-a luat la ceartă cu concubina lui pe ulițele satului Scobinți. Femeia, de 33 de ani a fost luată la bătaie până a rămas inconștientă în mijlocul drumului. Bărbatul a încercat să o ridice, dar femeia nu a mai reacționat.

Surse din rândul anchetatorilor susţin, potrivit Agerpres, că au descoperit cadavrul pe 1 ianuarie 2018, după ce fiul celor doi soţi, un băiat de 15 ani, a mărturisit unui prieten în noaptea de Revelion că a fost obligat şi ameninţat de tată să îşi îngroape mama, după ce acesta a ucis-o în a doua zi de Crăciun. Ulterior, prietenul a sesizat cazul Poliţiei, care a demarat o anchetă.

Bărbatul și-a recunoscut fapta și a fost reținut. Din primele cercetări se pare că atât el, cât și concubina sa erau sub influența băuturilor alcoolice. Cei doi erau împreună de 17 ani și aveau 2 fete și un băiat.

Băiatul fiind dus la expertiză neuropsihiatrică. Ceilalţi trei copii au fost preluaţi de Direcţia Generală de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului.

Efectuarea necropsiei de către Institutul de Medicină Legală Iași va stabili dacă femeia mai era sau nu vie atunci când a fost îngropată. Cazul este anchetat de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Iaşi.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite