Cresc șansele piesei Yodel It la Eurovision. România va evolua cu numărul 20, în a doua parte a finalei

12 mai 2017, 15:07

La casele de pariuri piesa Yodel It, care reprezintă România la Eurovision este pe locul șase, deși joi seară era pe locul opt. A urcat două locuri în clasament, ceea ce dă mari speranțe României.

A fost o calificare cu emoții, mai erau trei locuri când au anunțat România, iar imediat după aceea delegațiile din Moldova, Ungaria și Bulgaria ne-au felicitat, țări calificate în marea finală.

Greul abia acum începe. Au rămas 26 de piese, cele mai bune. România va evolua în a doua parte a concursului, cu numărul 20, ceea ce este foarte bine, pentru că publicul are tendința să rețină ultimele melodii dintr-un spectacol și este și foarte aproape de momentul votului.

În marea finala de 13 mai,  Ilinca și Alex Florea au nevoie de sprijinul românilor din diaspora. Conform regulamentului românii de acasa nu-i pot vota.

(w620) Eurovision

Cele mai bune performanţe ale României la concursul Eurovision au fost: de două ori locul al treilea (Luminiţa Anghel & Sistem – Kiev, 2005; Paula Seling şi Ovi – Oslo, 2010) şi o dată locul al patrulea (Mihai Trăistariu – Atena, 2006). Melodia românească cu cel mai mare punctaj obţinut în finala Eurovision (172 de puncte) este Tornero, interpretată de Mihai Trăistariu.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă