"Creierul și Mintea Universului", cea mai recentă carte semnată de Dumitru Constantin Dulcan

Creierul și Mintea Universului- este cea mai recentă carte semnată de Dumitru Constantin Dulcan. Aproape o mie de oameni au venit la lansare, nerăbdători să vadă ce alte taine ne mai dezvăluie scriitorul. Una dintre ele ar fi aceea că... suntem cu toții rezultatul unei rațiuni care traversează întreaga existență de la astre până la ultimul grăunte de nisip.

07 Iunie 2019, 09:26 (actualizat 07 Iunie 2019, 10:45) Știrile TVR |
Creierul și mintea universului
EMBED VIDEO LINK CU VIDEO
Embed:
Link:

Ce ne mai spune acum după ce ne-a descoperit Inteligența Materiei, ne-a purtat în căutarea sensului pierdut sau ne-a dezvăluit tainele minții de dincolo? Asta au vrut sa afle cei aproape o mie de oameni veniți la lansarea volumului : ''Creierul și Mintea Universului'' o carte care promite încă din titlu împartășirea unor revelații.

Dumitru Constantin Dulcan e un scriitor care și-a format publicul, sunt oameni care au crescut și evoluat odată cu volumele lui.

Mesajele profesorului Dulcan se adresează tuturor celor care împărtășesc curiozitatea de a afla pe ce legi se bazează Universul.

Ce ne mai spune acum după ce ne-a descoperit Inteligenta Materiei, ne-a purtat în căutarea sensului pierdut sau ne-a dezvăluit tainele minții de dincolo?

Schimbarea e un efort la îndemâna oricui. O altă condiție, dezvăluită de autor: să cedam din orgoliul nostru. Atât de puțin, pentru a câștiga... atât de mult.
ŞTIRILE ZILEI
CELE MAI NOI DIN ACTUALITATE
 
StirileTVR.RO PE FACEBOOK
 
  AZI MAINE
BUCURESTI 1°C 4°C
IASI 2°C 4°C
CLUJ 2°C 2°C
CONSTANTA 3°C 4°C
CRAIOVA 2°C 8°C
BRASOV -1°C 1°C
Vezi toate informatiile meteo
TVR +
Canalul TVR YouTube
ARHIVĂ ȘTIRI