Crește traficul în vămi. Mulți români au ales să intre în țară pe la Porțile de Fier

14 aprilie 2017, 13:22

Sunt multe mașini care intră în țară pe la Porțile de Fier, însă punctul de trecere a frontierei este mai puțin aglomerat decât cele din vest. Românii spun că au ales să intre prin sud și ca să scurteze drumul spre casă, dar și ca să evite cozile la vamă.

Cel mai mare trafic este așteptat prin punctele de trecere a frontierei cu Ungaria, de la Nădlac și Borș. Aici au fost luate deja măsuri de suplimentare a benzilor de circulație, dar și a personalului pentru ca timpul de așteptare să nu crească foarte tare.

De la intrarea în vigoare a noilor reguli europene la frontieră, verificarea actelor de câte două ori – atât de autoritățile române, cât și de cele din țările vecine – îngreunează operațiunile.

În această perioadă este așteptat trafic intens și în vămile cu Bulgaria. Cei mai mulți turiști care își vor petrece sărbătorile pe litoralul bulgăresc vor trece frontiera la Vama Veche. Cei mai prevăzători au pornit deja la drum pentru a evita posibilele cozi, a transmis Oana Danciu, de la TVR Craiova.

„Aproximativ 25 de TIR-uri așteptau, joi dimineață, în Vama Giurgiu. Vameșii se așteaptă ca traficul să crească de Paște”.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă