CRAIOVA | Spitalul Filantropia, secție ATI renovată complet

18 februarie 2021, 10:23

Cele trei saloane ATI din clădirea Maternității Spitalului Filantropia au fost renovate complet. S-au efectuat lucrări de zidărie, tencuială, au fost schimbate tocăria, parchetul, iar saloanele au fost dotate cu echipamente medicale dintre cele mai moderne. Paturile medicale și ventilatoarele au fost asigurate din donații și au fost achiziționate console de oxigen și de aspirație. Pacienții pot fi ținuți sub observație medicală, în permanență, grație unui sistem de monitorizare a funcțiilor vitale.

Investiția s-a realizat din fonduri alocate de Primăria Craiova pentru consolele de oxigen, iar reparațiile și renovarea s-au făcut din fondurile proprii ale spitalului, aproximativ 123.000 de lei. În plus, Primăria lucrează la proiectul noului spital de pediatrie care va fi construit în curtea Spitalului Filantropia.

În ultimii ani, Spitalul Filantropia a beneficiat de investiții majore, printre care construcția unui corp de clădire nou pentru Clinicile Medicale I, II, III și Fizioterapie, renovarea și dotarea secțiilor de Maternitate, Neonatologie, Blocul Operator, Pediatria, sau Hematologia. De asemenea, ambulatoriul spitalului se află acum în curs de renovare.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă

Mașinile fabricate în România cuceresc piețele europene