CRAIOVA | Începe Maratonul Vaccinării. Doljenii pot veni să se vaccineze pe stadionul “Ion Oblemenco” din Bănie, fără o programare prealabilă și la orice oră, doar cu cartea de identitate

6 mai 2021, 10:10

La centrul de vaccinare de la Stadionul Ion Oblemenco vor fi organizate 10 fluxuri de vaccinare, unde oamenii se pot imuniza exclusiv cu serul Pfizer. De astăzi, Primăria Craiova recrutează personal medical pentru a deservi centrele de vaccinare în cadrul maratonului care se va desfășura timp de opt zile.

Vor participa și voluntari de la Universitatea de Medicină și Farmacie şi Universitatea din Craiova care vor ajuta oamenii care vor veni să se vaccineze și îi vor îndruma pentru a completa chestionarele.

În maratonul vaccinării vor fi implicați și militari din cadrul MApN, responsabili cu introducerea datelor personale în Registrul Electronic Naţional de Vaccinări. Acţiunea de săptămâna viitoare va veni în continuarea perioadei de vaccinare directă în spitalele militare, care are loc în perioada 4-10 mai.

Astfel, la Craiova sunt două săptămâni în care cei care nu au făcut încă vaccinul împotriva noului coronavirus pot merge la orice oră, direct cu cartea de identitate la unul dintre cele 10 fluxuri de vaccinare.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă

Mașinile fabricate în România cuceresc piețele europene

Permafrost arctic

Viruși ”Zombie”, vechi de aproape 50.000 de ani, readuși la viață în Siberia