Craiova | Festivalul Puppets Occupy Street. Cel mai frumos festival din Europa, dedicat artei animaţiei, a ajuns la final

2 septembrie 2022, 13:55

Artiștii și-au luat rămas bun de la craioveni printr-un spectacol inedit organizat în Piața Mihai Viteazul, imediat după celebra paradă a păpușilor gigant. Au fost 8 zile magice și vesele, iar copiii s-au bucurat de fiecare spectacol.

A fost multă muncă pentru voluntarii care au făcut tot posibilul că evenimentele să fie organizate fără cusur. Și s au bucurat de moementele speciale la fel de mult că spectatorii.

Povestea Puppets Occupy Street a început în 2014 și a crescut de la an la an, atrăgând un număr impresionant de artiști păpușari din toată lumea. Anul acesta, tema a fost Carnivale și a reprezentat o invitație la bucurie și la libertate, după anii grei de pandemie.

Organizat de Teatrul de copii și tineret Colibri și finanțat de primărie, festivalul Puppets Occupy și păpușile gigant se vor întoarce la anul. Va fi o ediție la fel de veselă, colorată și plină de povești pentru cei mici.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă

Ziua Sfântului Patrick, patronul spiritual al irlandezilor

Valencia Fallas: Printre cele mai frumoase opere efemere din Europa