Crăciunul în stațiunile de la munte

25 decembrie 2020, 20:29

Ca și în alți ani, gazdele i-au întâmpinat pe turiști după datină, cu șorici proaspăt fript și țuică fiartă. Cei mai mulți turiști au făcut o adevărată tradiție din a-și petrece Crăciunul la munte și spun că aici se simt minunat de sărbători.

Potrivit normelor în vigoare, proprietarii de pensiuni au fost nevoiți să reducă la jumătate capacitatea de cazare și au asigurat toate condițiile pentru evitarea infectărilor.

Cei care au alers muntele mai mult pentru mișcare și mai puțin pentru mâncare au avut și ei de câștigat. La Sinaia, pârtiile de la cota 2000 au oferit condiții excelente pentru iubitorii sporturilor de iarnă.

După aglomerația de zilele trecute, administratorii pârtiei s-au asigurat că turiștii respectă întrutotul normele de distanțare și poartă masca.

În continuare, în gondolă nu pot urca mai mult de patru persoane, care nu sunt din același grup, iar geamurile trebuie să rămână deschise.

Față de anii trecuți, mulți turiști au ales anul acesta să petreacă doar Ajunul Crăciunului în stațiuni, după care au plecat acasă să ia masa cu rudele.

 

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite