Crăciun cu preparate sofisticate. Chefii din marile restaurante au alternative la meniul tradițional

25 decembrie 2018, 17:02

În locul cunoscutelor salate și ouă umplute, la masa de Crăciun încep să își facă loc preparatele exotice.

În bucătăria lui chef Manos, unul dintre cei mai cunoscuți bucătari din Capitală, se fac repetiții pentru masa de Crăciun.

Chef Manos a pregătit o reinterpretare a fripturii la cuptor. Burta de porc crocantă cu piure de praz și popcorn caramelizat face deliciul oricărui pofticios.

Fără doar și poate, desertul este piesa de rezistență a meniului. Cu denumirea sugestivă de „bombă de ciocolată”, preparatul are miere, unt de arahide, cocos și 4 feluri de ciocolată.

Chef Manos a gătit de-a lungul timpului în cele mai bune restaurante din lume, pentru celebrități.

Indiferent de opțiunile culinare pe care le avem, în perioada Sărbătorilor un aspect trebuie respectat cu sfințenie: măsură în tot și în toate.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite