Cozi la ieșirea din țară pe la Giurgiu – Ruse. Timpul de așteptare este de 70 de minute pentru autoturisme

Coadă de mașini
Coadă de mașini
22 iulie 2019, 17:39

„În această perioadă, autorităţile bulgare efectuează lucrări de reparaţii la terasamentul căii ferate de la Podul Ruse-Giurgiu, iar logistica folosită de către acestea este stocată pe o porţiune de aproximativ 50 de metri pe pod, ceea ce a dus la îngreunarea traficului şi la creşterea timpilor de aşteptare. Menţionăm faptul că porţiunea respectivă este semnalizată cu balize, circulaţia desfăşurându-se prin ocolirea zonei”, se arată într-un comunicat de presă transmis de Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră Giurgiu, citat de Agerpres.

Pentru evitarea aglomerărilor se recomandă tranzitarea tuturor puncte de frontieră deschise traficului internaţional de la graniţa cu Bulgaria şi consultarea aplicaţiei „Trafic Online”, care indică o medie a timpilor de aşteptare în punctele rutiere de trecere a frontierei pentru anumite intervale de timp.

Timpii de aşteptare sunt actualizaţi în timp real.

Potrivit site-ului Poliţiei de Frontieră, timpii de aşteptare la ieşirea din ţară prin PTF Giurgiu-Ruse pentru autoturisme este de 70 de minute.

Traficul se desfășoară pe patru artere de circulaţie pe sensul de intrare şi patru pe sensul de ieşire din ţară.

Pentru camioane, timpul de aşteptare este de 50 de minute. Traficul se desfăşoară pe trei artere de circulaţie la ieşirea din ţară şi pe trei artere de circulaţie la intrarea în ţară.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite