Cozi la ghișeele pentru plata taxelor și impozitelor. La Cluj și Galați oamenii stau în frig ore bune

7 ianuarie 2019, 15:00

Reprezentanții primăriei clujene au declarat pentru TVR că se așteaptau ca, odată ce începe perioada de achitare a taxelor, lumea să se înghesuie la ghișee. Asta, deși oamenii au la îndemână mai multe metode de a achita dările către stat.

Autoritățile fac apel la cei care le pot achita online să o facă pentru a evita cozile de la ghișee.

Taxele și impozitele la Cluj Napoca nu au crescut față de anul trecut și se pot achita până în 31 martie cu menținerea abonamentului de parcare, respectiv obținerea bonificației de zece la sută la plata integrală a dărilor.

Nu doar la Cluj Napoca a fost coadă la plata taxelor și impozitelor. Și gălățenii s-au trezit cu noaptea în cap și au stat în frig mai multe ore ca să plătească dările la stat.

Unii au sosit în fața sediului de taxe și impozite încă de la 5.30 dimineața. Au stat și 3 ore la coadă, deși afară erau minus 5 grade celsius.

Deși contribuabilii au posibilitatea să plătească și online, mulți aleg să vină la ghișeu pentru a fi siguri că banii lor ajung la stat. Dacă achită integral până la 31 martie, beneficiază de o reducere ce 10%.

Pentru a plăti online, oamenii trebuie să facă o cerere electronică pe care să o trimită pe email primăriei. Vor primi imediat o parolă și va fi creat contul din care pot achita taxele și impozitele. Așa evită drumul și cozile din fața ghișeelor.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite