COVID-19 | Mitropolia Moldovei și Bucovinei a pus la dispoziția enoriașilor un număr de telefon gratuit la care pot primi consiliere

20 martie 2020, 12:20

Rând pe rând, 42 de preoţi din Iași vor răspunde non-stop apelurilor primite de la credincoșii din Iași, Botoșani și Suceava.

Numărul la care pot suna oamenii este 0800.672.027. Fie că au nevoie să stea de vorbă cu cineva pentru a se liniști, fie că sunt izolaţi la domiciliu şi au nevoie de alimente sau medicamente, oamenii vor fi ascultaţi, iar voluntarii vor încerca să îi ajute.

Mitropolia Moldovei și Bucovinei a pus la dispoziția credinciosilor, pe lângă linia telefonică gratuita, și site-ul ww.fiideajutor.ro. Acesta poate fi accesat atât de cei care vor să ajute demersul bisericii în aceasta perioadă, dar și de cei care caută un sfat.

Arhiepiscopia Iașilor va strânge și va da și alimente neperisabile în Iași, Piatra Neamț și Botoșani pentru cei care au nevoie. Mai multe biserici din țară au anunțat noi măsuri pentru acaestă perioadă.

Unele slujbe vor fi transmise pe internet, iar în alte cazuri se țin în aer liber cu mai puțin de 100 de credincioși. Aceștia trebuie să păstreze și distanța între ei.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite