Cosmin Tomoiagă, vloggerul care promovează România în imagini, a devenit faimos pe internet „Am libertatea de a face ce-mi doresc”

5 ianuarie 2018, 08:37

De la crestele munților, până la mănăstirile Bucovinei, toate frumusețile României au trecut prin lentila camerei lui Cosmin Tomoiagă. S-a îndrăgostit de imagine de la 14 de ani și de atunci surprinde  continuu tot ce-i mai frumos în țara noastră. Cosmin filmează şi editează propriile filme, pe care le distribuie online pe diverse platforme. A devenit celebru în mediul online cu o peliculă despre mocăniţa lui de la Borşa, care a fermecat milioane de privitori.

După ce a lucrat o vreme la TVR Timișoara, Cosmin s-a întors acasă, în Maramureșul natal. Om al muntelui, Cosmin a lăsat în urmă  marele oraș și a ales natura neîmblânzită de pe culmile Carpaților.

Eu mă bucur în felul meu. Îmi iau rucsacul cu echipamente … am libertatea asta de a face ce-mi doresc, ce vreau. De multe ori îmi iau câinii cu mine și mergem pe munte. Alteori merg singur” – Cosmin.

Videograf sau vlogger, Cosmin râmâne un om pasionat, un autodidact care trăieşte bucuria de a descoperi zilnic lumea prin obiectivul camerei. Se consideră însă un visător și un călător singuratic, fericit să împartă cu alții ceea ce el prețuiește nespus: munții și cerul patriei sale.

 

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite