Cosmin Contra, vizită în cantonamentul echipei naţionale de tineret: „România U21 e un grup unit şi foarte motivat”

Cosmin Contra selecţioner România
Cosmin Contra selecţioner România
17 iunie 2019, 15:55

Cosmin Contra: „Sper să le insuflu şi eu puţină răutate pozitivă, prin prezenţa mea aici!”

„Avem aici o generaţie extrem de importantă pentru prezentul şi viitorul fotbalului nostru. Am discutat cu Mirel Rădoi pe marginea prestaţiei jucătorilor U21 în antrenamentele şi meciurile din acţiunea noastră Norvegia-Malta. Sunt foarte încrezător în toţi componenţii lotului, nu doar în cei care au făcut deja pasul la seniori. Suntem o familie a tricolorilor, îi ajutăm împreună să crească frumos.

Polonia a învins Belgia, Italia a întors şi a câştigat cu Spania. Va fi un turneu cu multe rezultate neaşteptate! Nimeni nu trebuie să se gândească la calculele hârtiei. Concentrare maximă pe calculele tactice şi pe echilibrul fizic şi psihic. Totodată, pe echilibrul grupului. România U21 e un grup unit şi foarte motivat.

Băieţii au început deja să scrie istorie, prin calificarea lor. E doar a doua all-time la nivel U21! Acum, dacă îşi exploatează la maximum calităţile individuale şi colective, pot să contribuie enorm la dezvoltarea parcursului lor în fotbal. Sper să le insuflu şi eu puţină răutate pozitivă, prin prezenţa mea aici”, a declarat Cosmin Contra, pentru site-ul oficial al FRF.

Gheorghe Popescu: „Micii tricolori au capacitatatea necesară să se califice.”

Încă de dimineaţă au plecat spre Italia şi fostii internaţionali Gheorghe Popescu şi Adrian Ilie.

„Echipa Naţională de tineret nu a avut niciodată un lot aşa de valoros. Micii tricolori au capacitatatea necesară să se califice. Este o oportunitate fantastică şi nu trebuie pierduta. Mirel Rădoi are un lot excepţional, majoritatea jucătorilor sunt în formă bună, mulţi sunt şi la naţionala mare. Avem o conjunctură favorabilă şi sunt foarte foarte increzator.” a declarat “Baciul” pe aeroportul Henri Coandă.

România debutează la turneul final împotriva Croaţiei, marţi, 18 iunie, de la ora 18:55, în direct şi în exclusivitate pe TVR 1 şi TVR HD. Toate discuţiile dinaintea partidei vor fi la Studio Euro, de la ora 19:00.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite