Coronavirus, o grijă în plus pentru viitoarele mămici. Miss Fitness Universe, însărcinată în șase luni: Vreau sa transmit energie bună. Să ne bucurăm de timpul pe care îl avem

6 aprilie 2020, 20:57

Anca Bucur, Miss Fitness Universe: Sunt conștientă că în mine crește o ființă si vreau sa transmit energie bună și atunci nu m-am încărcat cu energie negativă. Din contră, încerc sa am aceeași rutină, atât cât pot. Sa mă ocup de băiatul meu, de casă, de mine, să fac mișcare.

Dorina Florea, jurnalist: Aș vrea să știu dacă te-ai intersectat în aceste zile cu sistemul medical și dacă ai întâmpinat cumva și dificultăți?

Anca Bucur, Miss Fitness Universe: Din fericire, nu am întâmpinat dificultăți. Am avut un singur drum, pentru morfologia de trimestrul 2, să o văd pe fetița mea și totul a fost în regulă. Sfatul meu este să ne bucurăm de timpul pe care îl avem, pentru că folosim foarte mult acest cuvânt în această perioadă. Să petrecem timp cu familia, cu copiii, pe care poate i-am neglijat cu toate treburile și rutina și, nu în ultimul rând, să avem grija de corp, și de interior și de exterior. Să facem mișcare și să consumăm alimente cât mai sănătoase.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite