EXCLUSIV Corespondentul TVR în Ucraina: Era imposibil ca rușii să ajungă în centrul Kievului, sunt baricade spectaculoase la intrarea în oraș

8 aprilie 2022, 21:18

Alex Costache: „Tocmai am ajuns în Kiev. Nu este nimeni în spatele nostru, deoarece de la ora 21.00 a început o perioadă de  interdicție până mâine dimineață. Am filmat mai devreme pe autostrada dinspre Jitomir spre Kiev. Peste tot, este incredibil, sunt foarte multe tancuri și camioane rusești distruse. La un moment dat, drumul te scoate de pe autostradă, pentru că o porțiune din autostradă este complet distrusă, bombardată. A trebuit să ocolim pentru a reintra pe autostradă și a ajunge aici la Kiev.”

Corespondentul TVR a explicat și de ce nu au putut rușii să intre în Kiev: „Intrarea în Kiev e extrem de spectaculoasă.  Sunt foarte multe baricade, foarte multe puncte de control, sunt baricade extrem de spectaculoase, ceea ce te face să înțelegi de ce rușii nu au putut ajunge aici în Kiev. Era aproape imposibil ca rușii să ajungă în centrul Kievului.”

La Bucha a fost descoperită azi o groapă comună în curtea bisericii, au fost scoase cadavre, dar operațiunea s-a sistat, pentru că a plouat cu găleata, a mai transmis Alex Costache.

În zilele următoare, echipa TVR va  încerca să filmeze în suburbiile capitalei ucrainene, Bucha și Borodianka, unde au avut loc masacre ale civililor și s-au dus lupte grele.

Săptămâna viitoare, echipa Știrilor TVR se va îndrepta spre estul Ucrainei, mai aproape de linia frontului, la Harkov.

Citește și Alex Costache, corespondentul TVR în Ucraina: „La Bucha a fost descoperită azi o groapă comună”

EXCLUSIV Corespondentul TVR în Ucraina: Pe autostrada dinspre Jitomir spre Kiev se văd încă urmele luptelor crâncene

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite

Cele mai citite pe aceeași temă