CORESPONDENȚĂ DE LA BRUXELLES Joe Biden, o nouă videoconferință cu liderii europeni, pe tema crizei din Ucraina. La discuții participă și președintele Klaus Iohannis

18 februarie 2022, 19:21

Este o convorbire la care liderii europeni și președintele SUA Joe Biden updatează situația din teren, asta după ce săptămâna aceasta au fost eforturi consistente din partea occidentală pentru a determina Federația Rusă să se retragă de pe granița cu Ucraina, a transmis Lucian Pîrvoiu, pentru Ora de Știri. Așa cum au anunțat deja miniștrii Apărării, intenția NATO este de a întări flancul estic cu adăugarea acestor grupuri de luptă.

Vor fi comunicate public pozițiile occidentale în raport cu Federația Rusă care continuă să afirme că se retrage din zona de frontieră a Ucrainei, dar nu există însă suficiente dovezi în acest sens și Rusia deocamdaă se joacă mai mult cu declarațiile.

Președintele Klaus Iohannis și-a terminat astăzi vizita pe care a avut-o la Bruxelles, după Paris, după care s-a întors la București și va participa la această întâlnire cu Joe Biden.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite