Copilul trântit de pământ într-un parc din Hunedoara a suferit o fractură la cap. Agresorul a fost arestat preventiv

8 februarie 2021, 10:51

Autoritățile au luat primele măsuri în cazul de o violență incredibilă de la Hunedoara. Bărbatul de 29 de ani care a trântit de pământ cu un copil și a agresat un altul a fost arestat preventiv. Autoritățile au decis să o pună sub protecție pe concubina bărbatului acuzat de violență. Între timp, au ieșit la lumină mai multe informații despre cel acuzat de agresiune. Vă avertizăm că urmează imagini și informații cu un puternic impact emoțional.

Cei doi copii agresați sunt verișori. Iar individul este tatăl vitreg al unuia dintre ei.

Incidentul filmat întâmplător de ceilalți copiii din parc a șocat întreaga țară. Cel acuzat de agresiune vine în parc împreună doi băieți: cel de 8 ani este fiul concubinei, iar cel de 13 ani, nepotul său prin alianță. Enervat de cearta copiilor, individul decide să le dea o „lecție”: mai întâi îl izbește de pământ pe băiatul mai mare, lăsându-l inconștient, apoi se îndreaptă spre celălalt, pe care îl împinge într-un gard, și îl înjură.

Întreaga scenă se petrece sub privirile oripilate ale părinților și copiilor, prezenți la acea oră în parc. Nimeni nu a apucat să intervină. Părinții au sunat însă de urgență la 112. Băiatul, care își pierduse cunoștința în urma loviturii, a fost transportat la secţia de Neurochirurgie a Spitalului din Deva.

Între timp, verișorul său a fost audiat. Băiatul a încercat să le ofere anchetatorilor detalii despre ce s-a întâmplat înainte de incidentul în care a fost implicat tatăl vitreg. De asemenea, polițiștii au încercat să afle dacă bărbatul era violent și cu el și cu mama lui. Cert este că femeia, care trăiește în concubinaj cu bărbatul acuzat de agresiune, și cu care are un copil, este acum în protecția statului.

Bărbatul acuzat de agresiune a fost reținut la scurt timp de la incident și apoi arestat preventiv.

_________________________________

„Copilul are o fractură la osul occipital. Este un traumatism cranian grav, de luat în seamă, cu pierdere de conştienţă şi cu amnezie retrogradă”, a confirmat pentru Agerpres directorul medical al SJU Deva, dr. Lucian Miron.

Băiatul este stabil şi se află internat la Chirurgie pediatrică. Medicii nu exclud posibilitatea ca pacientul să fie transferat la secţia de Neurochirurgie, în funcţie de evoluţia sa.

Din cercetări a rezultat că băiatul de 13 ani este nepot al agresorului.

Agresorul copilului, un bărbat de 29 de ani, din municipiul Hunedoara, a fost reţinut şi trimis, în cursul nopţii, în arestul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Hunedoara.

El este prezentat astăzi în faţa magistraţilor cu propunere de arestare preventivă.

Poliţiştii care au cercetat cazul au stabilit că incidentul a avut loc după ce copilul agresat şi fiul agresorului, în vârstă de 7 ani, s-au certat. La scurt timp, bărbatul s-a dus în locul unde se afla băiatul mai mare, l-a ridicat şi apoi l-a trântit de pământ.

Anchetatorii au deschis un dosar penal pentru loviri sau alte violenţe, violenţă în familie, precum şi pentru tulburarea liniştii şi ordinii publice.

Fiul agresorului, care a fost şi el lovit de tatăl său, a fost solicitat la sediul Poliţiei Hunedoara pentru a fi audiat ca victimă a violenţei în familie, în prezenţa reprezentanţilor Direcţiei Generale de Asistenţă Socială şi Protecţia Copilului Hunedoara.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite