Copil lovit de un poliţist local în parcul IOR din Capitală. Băiatul a fost prins în timp ce pescuia ilegal. Ce spune Primăria Sectorului 3

12 septembrie 2018, 11:05

În imagini se vede cum băiatul de 15 ani se vaită de durere după ce a fost lovit de unul dintre poliţiştii locali. Fratele său a filmat scena. În tot acest timp, ceilalţi poliţişti locali se grăbesc să nege gestul colegului lor. Scena a fost surprinsă ieri după amiază în parcul IOR din Sectorul 3 al Capitalei.

Cei doi copii au fost prinşi în timp ce pescuiau ilegal. După ce le-a fost confiscat peştele, băieţii au fost duşi la secţie. Contactată de jurnaliştii TVR, Poliţia Locală a Sectorului 3 din Capitală nu a oferit un punct de vedere până în acest moment.

Primăria Sectorului 3 a răspuns solicitării TVR pe tema acestui subiect: “În legătură cu evenimentul petrecut ieri, 11 septembrie 2018, în Parcul Al.I. Cuza, pentru o corectă informare a opiniei publice Biroul de Presă al Primăriei Sectorului 3 este abilitat să facă următoarele precizări:

Conducerea Direcției Generale de Poliție Locală a Sectorului 3 dezaprobă ferm orice tip de comportament violent sau agresiv. Pentru lămurirea tuturor aspectelor care țin de producerea evenimentului vă informăm că a fost sesizată Comisia de Disciplină, care va verifica și va lua măsurile care se impun cu privire la faptele semnalate, în conformitate cu prevederile legale. Mai multe informații legate de acest caz vor fi făcute publice după finalizarea cercetării disciplinare”.

Cei doi frați, Rică și Vali, provin dintr-o familie numeroasă, necăjită. Au învățat de mici să pescuiască în Delta Văcărești pentru a putea supraviețui de la o zi la alta.

Pentru că videoclipul s-a viralizat rapid pe internet, mulți oameni, impresionați de povestea celor doi, și-au oferit sprijinul. Vor să-l dea în judecată pe polițistul bătăuș.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite