Copil de un an lăsat în maşină pe o căldură sufocantă. Un martor a filmat imaginile, dar nimeni nu a alertat poliţia

7 august 2018, 13:05

Mai mulţi trecători au observat copilul abandonat în maşină, iar un martor a filmat şi a postat imaginile pe o reţea de socializare. Poliţiştii s-au autosesizat şi fac cercetări. Autorităţile încearcă să-i identifice pe părinţi şi susţin că niciuna dintre persoanele care au observat situaţia nu a sunat la 112 şi nici nu a alertat poliţia.

Martorii spun că, la un moment dat, părinţii au venit dinspre plajă, îmbrăcaţi în costume de baie. Au urcat în maşină şi au plecat. Autoturismul avea numere de Suceava şi, cel mai probabil, poliţiştii de acolo se vor ocupa de acest caz. Protecţia Copilului Suceava a primit o sesizare în legătură cu acest incident şi vor face o anchetă socială.

„Am văzut nişte oameni care se agitau acolo, o femeie ţipa că este de o jumătate de oră lângă maşină sesizând un bebeluş. Eu l-am rugat pe soţul meu să îmi permită să sparg geamul maşinii, soţul meu nu m-a lăsat. În următoarele 7-8 minute au ajuns şi părinţii copilaşului de la zarva creată şi au demarat în trombă. Mi-au dat explicaţia că fetiţa dormea, şi au lăsat-o să doarmă”, povesteşte Elena, martor al incidentului.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite