Copil cu arsuri de gradul 3 din cauza unei țevi sparte în Sectorul 1 al Capitalei. Termoenergetica a împrejmuit cu plasă de protecţie zona cu apă fierbinte

Copil cu arsuri de gradul 3 din cauza unei țevi sparte în sectorul 1 al Capitalei
Copil cu arsuri de gradul 3 din cauza unei țevi sparte în sectorul 1 al Capitalei
19 octombrie 2021, 06:42

Update: Termoenergetica a precizat că a împrejmuit cu bandă inscripţionată şi plasă de protecţie zona cu apă fierbinte din Sectorul 1 în care a fost rănit un copil. Reprezentanţii companiei au explicat că, din cauza unei fisuri, apa caldă a ieşit la suprafaţă.

„Compania Termoenergetica depune toate eforturile ca astfel de evenimente nedorite să nu mai aibă loc. Din cauza stării de degradare a conductelor, în Capitală există multe zone cu probleme similare. Vă precizăm faptul că angajaţii Companiei Termoenergetica intervin zilnic pentru remedierea avariilor, însă resursele companiei sunt limitate şi nu pot acoperi toate problemele cu care ne confruntăm. Menţionăm că pierderile din conducte sunt la un nivel de aproximativ 2.000 de tone de apă fierbinte pe oră şi din această cauză pot fi locuri similare şi în alte zone din Bucureşti. Zona a fost împrejmuită cu bandă inscripţionată şi plasă de protecţie”, potrivit unui comunicat al Termoenergetica.

Termoenergetica afirmă că incidentul s-a produs într-un spaţiu verde împrejmuit parţial cu gard, situat între blocuri, unde, din cauza fisurării unei conducte, apa caldă a ieşit la suprafaţă.

„Ne exprimăm regretul faţă de cele întâmplate şi sperăm, alături de familie, într-o recuperare cât mai rapidă şi uşoară a copilului”, a adăugat Termoenergetica.

Băiețelul a ajuns la spital, cu arsuri de gradul 3.

Pe o suprafață de 10-15 metri s-a format o baltă cu apă clocotită după ce s-a spart țeava Termoenergetica. Apropiații copilului spun că acesta s-a ales cu arsuri la picior după ce s-a apropiat de locul periculos vrând să observe niște broaște.

Polițiștii au început o anchetă pentru vătămare corporală din culpă.

În prezent, Termoenergetica are probleme cu furnizarea agentului termic către sute de blocuri din Capitală.

Urmărește-ne pe Google News

Ultima Oră

Cele mai citite